Hesabınız yönetici onayından sonra açılır.
Kayıt ve Telegram bildirimi için kullanıcı adınız ile Telegram kullanıcı adı/chat ID bilginiz işlenir. Bu veriler yalnızca bildirim göndermek amacıyla saklanır. Giriş yaptıktan sonra Telegram Takibi bölümünden hesabınızı ve ilişkili verilerinizi silebilirsiniz.